Vi søker kloke hoder til internship

Er du nysgjerrig på å jobbe i kommunikasjonsbyrå? Kult. Da kan du være akkurat den vi ser etter.

w7

Nucleus er et byrå i solid vekst. Aldri har vi vært flere, og aldri har vi hatt så mange spennende oppdrag. Nå er vi på jakt etter interns som er interessert i kommunikasjonsfaget og som har lyst å teste ut hverdagen i et byrå.

Vi tror du er i gang eller nettopp ferdig med høyere utdanning, men hva du studerer er ikke avgjørende. Du må imidlertid være nysgjerrig på hvordan bruke kommunikasjon som et virkemiddel for å nå mål. Vår ambisjon er at du skal få et lærerikt internship og få testet ut ulike arbeidsoppgaver.

Du vil bli del av en gjeng med høy trivselsfaktor som holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. I tillegg har vi sannsynligvis den beste lunsjen i Oslo.

Fortsatt interessert? Da vil vi høre fra deg! Send en søknad til ulw@nucleus.no som inneholder:

  • CV
  • En kort, morsom presentasjon av deg selv (maks 150 ord)
  • Skriveoppgave: Barn er i stadig større grad fremtredende i sosiale medier. Dette innlegget om bruk av barn i reklame tar for seg nettopp dette. Vi vil at du skal skrive et innlegg hvor du enten støtter eller utfordrer argumentasjonen som er brukt her (maks 300 ord)

Vi ansetter en intern for høsten 2017 og en for våren 2018. Begge internshipene er fulltid i henholdsvis fire og fem måneder med lønn etter avtale. I søknaden spesifiserer du hvilken periode du søker på.

Har du spørsmål, kontakt Ulrikke Louise Wiik (ulw@nucleus.no, 930 57 792) eller Ida Marie Nygård (ida@nucleus.no, 452 83 217).

Søknadsfrist: 1. august 2017.
Oppstart: 1. september 2017 eller 8. januar 2018.

Alle intervjuer gjennomføres i uke 32.