Finn Aagaard

Telefon: 917 09 391
E-post: fa@nucleus.no

Om Finn Aagaard

Finn er seniorrådgiver, og jobber hovedsakelig med mediekontakt, analyse og krisekommunikasjon. Han har ansvar for byråets analyseoppdrag, herunder oppsett av undersøkelser, tolkning, presentasjoner og rådgivning på tiltakssiden. Finn har også utstrakt erfaring med forbruker-PR for internasjonalt kjente merkevarer. Før Finn begynte i PR-bransjen, jobbet han med etterretning. Han vet derfor mer enn du tror.

Finn er ofte til sjøs. Nesten hver dag tar nemlig han båten fra Nesodden inn til byen og tilbake igjen. A-mennesket Finn tar gjerne med seg fiskestanga i soloppgangen – enten på jakt etter torsk i Oslofjorden eller laks i Altaelva. Ellers kan han svært lite om musikk, men har etter sigende eid et trekkspill. Finn har minst én gang vært på kontoret før alle andre.


Erfaring

 • 2007–

  Nucleus AS – Spesialrådgiver, senere senior kommunikasjonsrådgiver

 • 1998–2007

  Etterretningstjenesten
  Liaisonoffiser, rådgiver og senere kontorsjef/fungerende underdirektør med ansvar for kommunikasjon, informasjons- og innhentingsledelse, informasjonsbehandling og produksjon av etterretningsprodukter.


Utdanning

 • 2007–

  Handelshøyskolen BI (deltid)
  Master of Management med kursene «prosjektledelse», «samspill og ledelse» samt «PR og strategisk kommunikasjon».

 • 1992 –1997

  Universitetet i Oslo
  Hovedfag i statsvitenskap med sosialøkonomi og samfunnsfag som støttefag. Spesialisering innenfor internasjonal politikk.