Åtte nominasjoner i Digital Communication Awards

Det som var igjen av feriemodus forsvant for godt da vi fikk gladnyheten om at vi er nominert til hele åtte priser i Digital Communication Awards 2018.

Stemningen i Wergelandsveien 7 gikk fra uthvilt og solbrun til stolt og ekstatisk allerede første dag etter ferien. Da fikk vi nemlig beskjeden om at vi er nominert til hele åtte priser i Digital Communication Awards 2018. Også denne gangen er det «Polferden»-prosjektet med Hennig-Olsen Is som stikker seg ut, med nominasjon i den gjeveste klassen: «Campaign of the Year».

De øvrige nominasjonene er:

Competition: «Polferden» (Hennig-Olsen Is)
Employer branding & Recruiting campaign: «Polferden»
CSR Communication: «De gode nyhetene» (Kavlifondet)
Northern Europe: «De gode nyhetene»
Influencer communication: «Verre er det ikke» (Trygg Trafikk)
Social Media Campaign: «Verre er det ikke»
Northern Europe: «Uten oss» (Telenor Inpli)

Vi ønsker med det samme å utrette en stor takk for samarbeidet til Shortcut AS, Pure Content, Tangrystan og Go Electra.

– Dette er både veldig stas og en synlig bekreftelse på at satsingen vår på digital kompetanse kaster av seg. De siste årene har vi jobbet målrettet, både med å rekruttere digital spesialistkompetanse og på å heve kunnskapsnivået hos alle rådgiverne. At jobbene vi gjør på dette feltet nå legges merke til internasjonalt, viser at vi lykkes. Det er vi stolte av, sier administrerende direktør Øyvind Løland.

Digital Communication Awards arrangeres av Quadriga University of Appliced Sciences i Berlin og har vært arrangert siden 2011. I år var det over 700 påmeldte bidrag fra hele Europa.

– Flere av dissene jobbene har tidligere blitt nominert og vunnet pris i andre internasjonale konkurranser, som SABRE Awards og European Excellence Awards. Vi blir lagt merke til både på grunn av kreativt nivå og strategi og ikke minst effekt og resultater. At «Polferden» også er plukket ut som finalist til den gjeveste prisen av dem alle, ”Campaign of the Year”, betyr at den er vurdert som et av de fem beste bidragene av alle de nominerte, sier en stolt Øyvind Løland.

Komplett shortlist til Digital Communication Awards:
https://www.digital-awards.eu/best-of-2018/

Utdelingen av prisene foregår i Berlin den 28. september.