Er du vår nye seniorrådgiver?

Nucleus er et partnereid kommunikasjonsbyrå med 30 ansatte. Selskapet har hatt en betydelig vekst de siste årene og nå trenger vi en seniorrådgiver som vil være med på å bygge byrået videre.

Hos Nucleus bistår vi våre kunder med hele prosessen fra strategi og idé til konkrete uttak i alle kanaler. Vi jobber både med fortjente, betalte, egne og delte kanaler. Kreativitet og digital kompetanse er nøkkelen til å levere gode løsninger til kundene våre. Våre kunder er alt fra mellomstore og store norske virksomheter til store internasjonale merkevarer.

Nå søker vi kontakt med deg som tror du vil trives og lykkes som seniorrådgiver hos oss. Vi tror du har byråbakgrunn; enten er du i byrå nå eller har så har vært i byrå tidligere. Samtidig er vi åpne for å snakke med deg uten byråerfaring som tror du vil trives i en rolle hvor du er en lederfigur faglig, sosialt og kommersielt. Som seniorrådgiver trigges du av det å etablere og skape egen portefølje sammen med kollegene dine.

Vi har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Vi tør også nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.

Alle henvendelser behandles diskret, og jeg møter deg gjerne for en kaffe og forteller mer om hvem vi er!

Kontakt adm. dir. Øyvind Løland på mobil 400 11 200 eller epost ol@nucleus.no

Søknadsfrist: 30. september