Nucleus er Sonys nye PR-byrå

Sony Electronics har valgt Nucleus som sitt nye PR-byrå i Norge. Vi vant oppdraget i konkurranse med flere andre byråer.

– Nucleus overbeviste oss med sin brede kompetanse og sine engasjerte rådgivere. Vi gleder oss til samarbeidet og tror vi kan få til mye bra sammen, sier Lene Aagaard, Nordisk PR- og kommunikasjonssjef i Sony Electronics.

Nucleus vil holde i kommunikasjonsoppgavene for Sony Electronics’ produktportefølje innenfor TV, lyd og foto.

– Vi er stolte over å få muligheten til å jobbe med en så stor og anerkjent merkevare som Sony. Vi kommer til å bruke vår kompetanse til å skape best mulige resultater for selskapet fremover, sier Øyvind Løland, administrerende direktør i Nucleus.

Nucleus’ Sony-team er kundeansvarlig Anette Jamtvedt, Vegard Haugen og Øystein Berntzen.

– Sony føyer seg inn i rekken av nye kunder vi har vunnet den siste tiden. Vi jobber derfor intenst med å få på plass flere dyktige rådgivere fremover for å øke kapasiteten vår ytterligere, sier Løland.

På Nucleus kundeliste finner man blant andre kunder som Electrolux, Byggmakker, Oslo kommune, Eniro, Statnett, Lenovo, Netatmo, Bosch Power Tools, BAMA, Felleskjøpet, Hennig Olsen-Is, Norsk Gjenvinning, ESSVE og Forskningsrådet.