Nucleus med flest nominasjoner i European Excellence Awards!

I dag ble listen over årets nominerte til den prestisjefylte kåringen European Excellence Awards sluppet. Med hele seks nominasjoner er Nucleus det byrået med flest nominasjoner i Norge.

European Excellence Awards 2017 går av stabelen i Hamburg, 30. november og er den ledende prisutdelingen for PR og kommunikasjonsbransjen. Nucleus er nominert med tre av sine kunder i seks forskjellige kategorier, og viser dermed stor bredde på internasjonalt nivå.

– Vi er utrolig stolte over hele seks nominasjoner i år. Det er spesielt spennende er det at nettopp disse prosjektene heves fram. Dette er moderne kommunikasjonsjobber med utstrakt bruk av film lagd for digitale flater. Kundene tør mye og det gir resultater som viser igjen på internasjonalt nivå. Og så synes vi jo det er ekstra stas å være det byrået i Norge med flest nominasjoner, sier administrerende direktør i Nucleus, Øyvind Løland.

Vi ønsker våre kunder Kavlifondet, Trygg Trafikk og ESSVE, samt vår samarbeidspartner Pure Content gratulerer med nominasjon i kommunikasjonsbransjens EM, og gleder oss til å rette nesen mot Hamburg. Forhåpentligvis er bagasjen tyngre på vei hjem.

Nucleus er nominert med følgende prosjekter:

  • Kavlifondet med De gode Nyhetene i kategorien Viral Communications
    (i samarbeid med Pure Content)
  • Kavlifondet med De gode Nyhetene i kategorien Storytelling
    (i samarbeid med Pure Content)
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Storytelling
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Influencer Communications
  • ESSVE med Årets rotekopp i kategorien Launch
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Social Media