Nucleus søker digital markedsfører

Vi søker deg som virkelig brenner for effektiv kommunikasjon og som har lyst til å være med på å videreutvikle vår satsing innen det digitale området. Dette er en spennende utfordring i et av de beste kommunikasjonsmiljøene i Norge.

Du har kjennskap til Facebook-annonsering, SEO, Google AdWords og lignende, eller du ønsker å tilegne deg dette. Du kan nok også en del om e-postmarkedsføring og etter hvert automatisering av kundekommunikasjon.

Vi tror du har høyere relevant utdannelse.

Jo mer du kan om Facebook Business Manager, Facebook Ads Manager eller tredjepartsverktøy, desto bedre er det. Det samme gjelder kunnskap om Google AdWords og verktøy brukt til SEO. Det er supert om du er sertifisert innen Facebook, Google, Hubspot eller lignende. Samtidig er vi klar over at få har all denne erfaringen, så evnen til å lære alt som skjer innen fagfeltet er vel så viktig.

Oppgaver:

  • Ansvar for daglig håndtering av kunder sine annonsekampanjer på Facebook, Google AdWords, marketing automation eller lignende.
  • Søkemotoroptimalisering
  • Gi råd til kunder om effektiv performance marketing og muligheter i disse kanalene.
  • Sette opp kampanjer i nevnte kanaler, samt gjennomføre, evaluere og rapportere på disse.
  • Lære deg alt som skjer innen fagfeltet og bringe kunnskapen videre til kollegene dine.

Digital markedsføring dreier seg i stor grad om å være glad i tall og analyse. Du har derfor et analytisk hode, og du liker å jobbe med tall. Du er nok også strukturert. Det er ikke til å komme bort fra at du må like å jobbe med tekniske systemer og verktøy.

Dette er en spennende utfordring i et av de beste kommunikasjonsmiljøene i Norge. Hos oss vil du lære masse!

Søknaden skal inneholde svar på følgende tre spørsmål:

  1. Hvorfor vil du jobbe i Nucleus?
  2. Forklar hva du har gjort innenfor sosiale medier – både organiske og betalte.
  3. Fortell hvorfor du mener du har analytiske egenskaper.

Generelt om Nucleus

Nucleus er et partnereid kommunikasjonsbyrå med 30 ansatte. Vi har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Vi tør også nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.

Vi jobber med spennende norske og internasjonale kunder. Vi bistår våre kunder med hele prosessen fra strategi og ide til konkrete uttak i alle kanaler. Slik faget har utviklet seg jobber vi både med fortjente, betalte, egne og delte kanaler. Kreativitet og digital kompetanse er nøkkelen til å levere gode løsninger til kundene våre.

Søknad: Send inn søknad og CV til ol@nucleus.no

Frist for søknad: 8. juni