Nucleus søker Head of Media

Vi ønsker å vokse mer innenfor vårt nye fagområde som omhandler mediekjøp. Derfor trenger vi deg til å være med på å utvikle dette forretningsområdet.

Vi søker etter deg som er tøff nok til å utfordre resten av bransjen, samtidig som du er ydmyk nok til å vite at dette ikke er gjort på en dag. Rollen din og ansvaret som følger handler om å utvikle og lede satsningen, samt knytte dette til både de tradisjonelle jobbene, men også som en forlengelse av våre kreative kampanjer.

Du jobber nok i et mediebyrå eller har erfaring fra en mediebedrift. Du innehar kompetansen som kreves for alle typer mediekanaler, med hovedvekt på digitale kanaler som f.eks Facebook, Google, Snapchat m.fl. Kan du litt mer om tekstarbeid enn bare å stave ordet «programmatic» er det også en stor fordel. Stillingen er både strategisk, men omfatter også operativt arbeid.

Du vil bli en del av en avdeling med utviklere, kreatører, designere, innholdsprodusenter og medierådgivere.

Vi vet at du:

  • er ambisiøs og ønsker å få et tydelig mandat til å bygge et nytt fagområde
  • har gode analytiske evner, samtidig som du er resultatorientert
  • er trygg strategisk, men med gode operative gjennomføringsevner
  • har høy faglig kompetanse

Vi kan tilby deg:

  • jobb
  • lønn
  • mat
  • utsikt

..hvis du er den vi ser etter – i en nyopprettet stilling med stor grad av tillit og ansvar til å utvikle et nytt forretningsområde i Nucleus.

 

Generelt om Nucleus

Nucleus er et partnereid kommunikasjonsbyrå med 30 ansatte. Vi har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Vi tør også nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.

Vi jobber med spennende norske og internasjonale kunder. Vi bistår våre kunder med hele prosessen fra strategi og ide til konkrete uttak i alle kanaler. Slik faget har utviklet seg jobber vi både med fortjente, betalte, egne og delte kanaler. Kreativitet og digital kompetanse er nøkkelen til å levere gode løsninger til kundene våre.

Har du spørsmål om stillingen?  Ta kontakt med Kyrre Edquist-Hansen på tlf 992 18 305 eller kyrre@nucleus.no

Søknadsfrist: 20.01