Nucleus vant to priser i European Excellence Awards 2017

For første gang vant Nucleus to priser i European Excellence Awards og ble dermed sammen med Gambit HK beste norske byrå under utdelingen i Hamburg.

European Excellence Awards 2017 gikk av stabelen i Hamburg og er den ledende prisutdelingen for PR og kommunikasjonsbransjen. Under prisutdelingen vant Nucleus to priser, den ene for Trygg Trafikk/Tryg Forsikring i kategorien Storytelling med kampanjen Verre er det ikke og en i kategorien Launch for kampanje Årets Rotekopp for ESSVE.

– Dette er en historisk kveld for Nucleus. To priser og seks nominasjoner gjør oss til beste norske byrå. Det er en enorm anerkjennelse fra hele den europeiske bransjen og vi synes det er stas å få vise fram vår kreativitet og digitale evner sammen med spennende kunder, sier administrerende direktør i Nucleus, Øyvind Løland.

Kundene er ikke mindre fornøyde.

– Å vinne European Excellence Awards i denne kategorien er stort for både Trygg Trafikk og Tryg Forsikring. Det viser at gode idéer og gjennomføring er det som skal til for å engasjere og skape gode resultater, sier kommunikasjonssjef Ann-Katrin Årøen i Trygg Trafikk.

– Denne prisen betyr mye for oss. Både det at den anerkjenner effekten av kampanjen, men også fordi den viser hvor viktig digital kommunikasjon er for å nå våre målgrupper. Da er det godt å ha gode, kreative, kunnskapsrike og nære samarbeidspartnere som Nucleus. De har spilt en helt sentral rolle i både utviklingen av strategi, konsept og ikke minst gjennomføringen av kampanjen, sier markedssjef Silje Netskar i ESSVE.

Nucleus vant også en European Excellence Award i 2016 sammen med Byggmakker for kampanje Byggmakker bygger landet.

Nucleus var nominert med følgende prosjekter:

  • Kavlifondet med De gode Nyhetene i kategorien Viral Communications
    (i samarbeid med Pure Content)
  • Kavlifondet med De gode Nyhetene i kategorien Storytelling
    (i samarbeid med Pure Content)
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Storytelling
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Influencer Communications
  • ESSVE med Årets rotekopp i kategorien Launch
  • Trygg Trafikk med Verre er det ikke i kategorien Social Media