Ny trio på plass

Nucleus styrker stallen med tre nye medarbeidere - Henrik Grøgaard, Lisa Mörtberg og Sindre Holme. Her kan du lese mer om deres bidrag til gjengen i Wergelandsveien 7.

Henrik Grøgaard kommer fra rollen som innholdsprodusent i tech-byrået Zeppelin, der han jobbet med konseptutvikling i tillegg til annonsekjøp i Google og Facebook. I Nucleus ser Henrik frem til å jobbe mer spisset innen digitale medier, og er allerede godt i gang i rollen som vår nye digitale rådgiver.

– En av mine styrker er å forutse hva som kommer til å bli utfordrende. Med god oversikt og forståelse for helhet kan jeg bistå med min kompetanse når kunder møter utfordringer knyttet til bruk av digitale medier. Rollen min i Nucleus blir noe annerledes enn hva jeg har drevet med tidligere, og jeg tror at et større ansvar vil passe meg bra.

Oslo-gutten setter ellers stor pris på reising og trening, og tillater seg ofte en rundtur i lokalene våre for en sniktitt på byens fineste utsikt. Ved siden av de faglige utfordringene er Nucleus-familien et sted han allerede føler seg hjemme, skal vi tro Henrik selv.

– I Nucleus er folk profesjonelle. I tillegg er det en veldig god aldersfordeling mellom eldre og unge ansatte. Med det lærer jeg nye ting hver eneste dag, samtidig som jeg får kreativt spillerom. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen, avslutter Henrik.

Grafisk forsterkning

På kontoret bortenfor Henrik sitter Lisa Mörtberg, en kompetanserik og sprudlende svenske med røtter i grafisk design. Utdanningen har hun tatt ved Mittuniversitetet i Sundsvall, og med byrå-erfaring fra Oslo vil Lisa kunne styrke den grafiske avdelingen til Nucleus med sin kompetanse.

– Fortrinnet mitt ligger i grafisk design. Jeg har jobbet mye med visuell identitet, pakningsdesign og konseptutvikling. Med både byrå- og frilanserfaring ser jeg frem til å bidra til at Nucleus løser kundenes utfordringer i tiden som kommer.

Svensken fra Tänndalen i Sverige har erfaring fra de norske byråene Form til fjells og Grid. Etter å ha jobbet en periode som frilanser kjenner hun det skal bli godt å, nok en gang, tre inn i byrålivet.

– Jeg liker å jobbe med flinke kolleger, gjerne med en annen bakgrunn enn min. Det gir en bra dynamikk og spennende arbeidsprosesser, i tillegg til at man er del av et sosialt arbeidsmiljø som man ofte går glipp av som frilanser. Nucleus virker som et sted der jeg kan trives, hvor de ansatte ikke bare er dyktige, men også inkluderende og hyggelige, forteller Lisa.

Ny kreatør

Innerst i kroken, med utsikt mot vakre Holmenkollen, sitter kreatøren Sindre Holme. Den byråvante medieviteren bringer rutine til Nucleus med en fortid i blant annet PR-operatørene, NorPR og Starcom, hvor han hos sistnevnte jobbet som kreativ leder. Hos oss skal Sindre bidra med sin strategiske og kreative kraft, med en sentral rolle i utvikling av kampanjer og kommunikasjonsløsninger for våre kunder.

– Min styrke ligger i å skape konsepter som gir fortjent oppmerksomhet. Jeg ønsker å lage reklame som ikke ser ut som reklame – innhold som befinner seg i skjæringspunktet mellom det fortjente og det opplevelsesbaserte.

Ved siden av arbeidet i Nucleus driver Sindre en gründer-virksomhet, hvor støtte fra Ekstrastiftelsen gir ham muligheten til å utvikle en digital tjeneste som skal hjelpe barn med skolevegring. I tillegg står han bak podkasten NIR – en podkast om kommunikasjonsbransjen.

Administrerende direktør Øyvind Løland er overbevist om at nyansettelsene vil tilføre byrået en bredere kompetanse og en fortsatt styrket posisjon i bransjen.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Lisa, Henrik og Sindre på laget. De er alle tre eksempler på hvordan kommunikasjonslandskapet endrer seg, og hvordan vi i Nucleus har endret oss. Alle besitter solid kreativ og digital kompetanse, noe kundene vil nyte godt av framover, sier Løland.