Nucleus med gull i In2 SABRE og fire finalecaser i SABRE Awards

Den prestisjefulle og internasjonale kåringen Sabre Awards har annonsert nominasjonslisten. Med hele fire nominasjoner i ulike kategorier og flere utmerkelser innenfor innovasjon og innsikt, viser Nucleus nok en gang at byrået leverer prosjekter med god bredde på et internasjonalt nivå.

Sabre Awards, som deles ut av The Homes Report, er en av verdens aller største kåringer av PR-arbeid. I år var det var hele 2400 påmeldte bidrag fra hele Europa, Afrika og Midt-Østen, hvor kun 10 prosent av bidragene slapp gjennom nåløyet til finalen.

– Det gjør oss ikke rent lite stolte at fire av våre caser nådde frem til finalen blant totalt 2400 påmeldte bidrag. Vi jobber hver eneste dag for å skape stolte øyeblikk sammen med våre kunder, og utmerkelser som dette gjør oss ekstra stolte, sier administrerende direktør i Nucleus, Øyvind Løland.

Nucleus er nominert med følgende prosjekter:

  • «Byggmakker bygger landet» for Byggmakker kategorien i «Employee Communications»
  • «The Prinsens Approach» for Oslo kommune i kategorien «Issues Management»
  • «Drikkevett» for Rustelefonen i kategorien «Marketing to Youth»
  • «ESSBOX 100.000» for ESSVE i kategorien «Real Estate and Construction».

Gull til «Snakk med oss»

De fleste vinnerne av SABRE Awards annonseres i London 23. mai, men allerede denne uken ble vinnerne i kategorier som tilhører «In2 Sabre Awards» annonsert. Nucleus kan juble høyt over å ha vunnet gull med kampanjen «Snakk med oss» for Rustelefonen i kategorien «Animation video». I tillegg har Nucleus mottatt utmerkelsen «Certificate of Excellence» i «In2Sabre» med tre prosjekter:

  • «Byggmakker bygger landet» for Byggmakker i «Digital video»
  • «Doguiden» for Godt vann Drammensregionen i «Measurement»
  • «Drikkevett» for Rustelefonen i «Social media collective»

«In2 SABRE Awards» anerkjenner prosjekter som viser innovasjon og innsikt, med særlig vekt på bruk av data, analyse og digitale flater. Dette er områder hvor vi har bygget kompetanse de siste årene, og det er derfor ekstra gøy å få denne anerkjennelsen, sier Løland.

Vi har tidligere skrevet mer om noen av casene som er nominert til Sabre Awards. Les gjerne om dem her: