Styrker laget i nye lokaler

I januar 2016 var Nucleus på plass i våre nye lokaler i Wergelandsveien 7, like ved Slottsparken. Det var også vår nye kollega Øystein Berntzen.

Øystein er seniorrådgiver, med nærmere ti års byråerfaring fra JKL, MSLGROUP og senest fra Buskerud-byrået Godt Sagt kommunikasjon. Han har særlig arbeidet med selskapskommunikasjon, PR og mediehåndtering, og er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo.

– Nucleus har de siste årene hatt en veldig sterk utvikling med økt oppdragsmengde og en rekke solide ansettelser. Det som ble stadig tydeligere gjennom bli-kjent-prosessen, var at jeg gikk til et byrå med en sjelden kultur og forretningsfilosofi. Inntrykket har bare blitt bekreftet i løpet av de ukene jeg har vært her. Dette tror jeg reflekteres i det daglige samspillet vi har med kundene og i resultatene vi leverer, sier Øystein.

Administrerende direktør Øyvind Løland er veldig fornøyd med å få Øystein med på Nucleus-laget.

– Vi opplever stadig økende oppdragsmengde på mange ulike fagområder, og hadde behov for å styrke staben med ytterligere seniorkompetanse og kapasitet. Øystein har solid byråerfaring fra lokale, nasjonale og internasjonale kunder innenfor en rekke sektorer, og vil tilføre eksisterende og nye kunder kompetanse og kapasitet.

Og vår base for å bistå disse kundene ligger nå altså i Wergelandsveien 7. Fra luftige, nyoppussede og skreddersydde lokaler i niende etasje kan vi både vinke til Kongen og studere båtlivet på Oslofjorden mellom slagene. Her gleder vi oss til å ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til kreative møter, workshops og medietreninger i mange år fremover.