Nucleus søker redaktør/front-end redigerer

Vi skal styrke innholdslaget med en redaktør/front-end redigerer. Hvis du er like god på innholdskonsepter og Google Analytics som du er til å skrive, er du nøyaktig den personen vi ser etter.

I Nucleus har vi mange spennende innholdsleveranser. Godt innhold til kundens egne kanaler utgjør en sentral del i mange av våre kundeleveranser. I 2018 produserer vi nesten alt innhold for digitale flater – både tekst, foto, film eller andre former for visuell historiefortelling.

Vi søker en person som kan utvikle gode innholdskonsepter for våre kunder, ta redaktøransvaret og samtidig frontredigere/deske tekster fra våre skribenter slik at de flyr godt i det digitale landskapet – og leverer ønskede resultater for våre kunder. Du vil jobbe tett sammen med våre design-, utvikler- og performance-ressurser. Du får en sentral rolle i å bidra til at byrået alltid ligger i forkant av utviklingen på innholdssiden.

I Nucleus jobber vi helhetlig for våre kunder og innholdet vi utvikler inngår ofte i større kampanjer/leveranser eller i langsiktig utvikling av merkevarer og omdømmer. Hos oss får du muligheten til å være en del av større strategiske prosesser.

Vi søker deg som har noen års erfaring som journalist/innholdsprodusent fra media eller andre innholdsmiljøer i eller utenfor kommunikasjonsbransjen. Du skriver godt og har inngående kjennskap til hva som er god digital historiefortelling. Du bør ha erfaring med å utvikle innholdskonsepter, og må kunne bruke analyseverktøy til å forbedre, måle og evaluere innhold.

For å styrke vår satsing innenfor området er vi på jakt etter en operativ redaktør/front-end redigerer som behersker produksjon, uttak og måling av godt innhold.

Oppgaver

  • Bidra til å bygge opp strategiske innholdssatsninger for våre kunder
  • Utvikle og utarbeide innholdskonsepter
  • Redaktør for utvalgte kunder
  • Operativ front-end redigerer
  • Styrke vår innholdsatsning med tanke på prosesser, metode og bruk av analyseverktøy for å optimalisere våre leveranser

Søknad: Send inn søknad og CV til ol@nucleus.no.

Frist for søknad: 10. august

 

Generelt om Nucleus

Nucleus er et partnereid kommunikasjonsbyrå med 30 ansatte. Vi har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Vi tør også nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.

Vi jobber med spennende norske og internasjonale kunder. Vi bistår våre kunder med hele prosessen fra strategi og idé til konkrete uttak i alle kanaler. Slik faget har utviklet seg jobber vi både med fortjente, betalte, egne og delte kanaler. Kreativitet og digital kompetanse er nøkkelen til å levere gode løsninger til kundene våre.