Vil du jobbe med oss?

Vi er i medvind og trenger flere kolleger enn vi trodde, har du lyst til å være med på laget? Spesielt jakter vi kommunikasjonsrådgivere og en kreatør.

Aldri har vi vært flere, og aldri har vi hatt så mye å gjøre som disse første ukene i januar. Vi i Nucleus trenger derfor enda flere, dyktig kolleger.

Hvem er det så vi trenger? Vi tror at du har jobbet minst 3-4 år før du begynner hos oss. Du er høyt utdannet, har gjerne en master, men hva du har studert er ikke avgjørende. Du må imidlertid være opptatt av kommunikasjon som et virkemiddel for å nå mål.

Vi tror nok du også har jobbet i byrå før og både kjenner til og liker byrålivet.

Vi trenger både kreatører og rådgivere. Med kreatører så mener vi først og fremst at du er konseptuelt sterkt, gjerne med erfaring fra reklamebyrå eller lignende. Du er god på identitetsprosesser, kommunikasjonskonsepter og merkevarer. Det er flere år siden vi rev siloene internt, så våre nye rådgivere kan like gjerne ha klassisk PR-bakgrunn som bakgrunn fra reklamebyrå, digitalbyrå eller andre byråvarianter. Du bør være selvstendig og ambisiøs. Det å drive mellomstore eller store kundeforhold er noe du trives med og har gjort før.

Selv om vi har noen tanker om hvem du er så er liker vi å bli overrasket. Hovedpoenget er at du fristes av å jobbe i et byrå der fortjente, betalte og egne kanaler er like viktige når vi hjelper kundene.

Kommunikasjonsfaget er i kraftig endring, og det gir oss enorme muligheter. Og en ting er sikkert: Faget vil fortsette å endre seg i fremtiden. Du må derfor ikke være redd for å lære deg nye ting, prøve deg på ting du ikke har gjort før og ha interesse for å følge med på hva som rører seg – i faget, i samfunnet og hos kundene.

Som byrå er vi i solid vekst, har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Og du? Vi tør nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.

Er du nysgjerrig på hvem vi er, tar du kontakt med meg. Det skal ikke skorte på kanaler å påtreffe meg, epost ol@nucleus.no, mobil 400 11 200 eller på LinkedIn. Gleder meg til å høre fra deg!

W7_AARHUS_033